21.04.2020  |  Business  |  Utrustning

Vi hälsar iRobot Roomba 970-serien hjärtligt välkommen

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vi presenterar en ny serie av den populära Roomba robotdammsugaren. Den nya Roomba 970-serien med Imprint™ Link-teknologi kan samarbeta med robotgolvmoppen Braava jet m6, vilket betyder att golvtvätten sätts igång automatiskt efter avslutad dammsugning.

Roomba 970-serien ser till att du får en effektiv och noggrann dammsugning med intelligent kartläggning, och Braava jet m6 robotgolvmoppen tvättar golven skinande rena. Det är dessutom möjligt att använda iRobot HOME-appen för att planlägga och övervaka rengöringssessioner, vilket gör det möjligt för robotarna att städa en hel våning i ditt hem.

Ytterligare Roomba 970-serie funktioner:  

  • iRobots Premium 3-stegs rengöringssystem med Dual Multi-Surface gummiborstar och Power-Lifting Suction med 5x högre sugstyrka (jämfört med Roomba 600-serien) för effektiv uppsamling av damm, smuts och djurhår. 
  • Dirt Detect™-teknologin upptäcker automatiskt områden som kräver extra noggrann städning.
  • vSLAM® avancerad teknologi, där roboten vet var den är, var den har varit och var den har kvar att städa.
  • Röststyrning via Alexa eller Google Assistant. Det enda du behöver göra för att sätta igång både dammsugning och golvmoppning är att säga: ”Alexa, be Roomba om att dammsuga och Braava om att moppa!”eller ”Ok Google, start cleaning” (Observera att Google bara är tillgänglig på engelska).

iRobot Roomba 971, rekommenderat försäljningspris: SEK 5 499,-

iRobot Roomba 974, rekommenderat försäljningspris: SEK 5 499,-

iRobot Roomba 975, rekommenderat försäljningspris: SEK 5 499,-

iRobot Roomba 976, rekommenderat försäljningspris: SEK 5 499,-

Länk till highres. bilder: http://media.witt.dk:8080/_uCOaFFe60fc7WR

För mer information om iRobot: www.irobot.se

För mer information kontaktas:  

Ida Birgitte Holm
Product Manager,
SDA Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Visste du, att iRobot nu har sålt mer än 30 miljoner hushållsrobotar världen över?

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.