Vi spenderar allt mer tid i köket

Kvik presenterar Antitrendrapporten

Foto Kvik.

Coronapandemin har förstärkt trenden att vi spenderar allt mer tid i köket. En tredjedel av befolkningen spenderar 3–4 timmar eller mer i köket per dag. Samtidigt ägnar 7 av 10 mindre än en timme på att laga mat. Det visar Antitrendrapporten, en rapport om hur vi använder våra kök som tagits fram av tillverkaren Kvik baserat på bland annat en undersökning genomförd av YouGov. 

40 procent av de svarande i undersökningen anger att köket är platsen för att umgås med vänner och familj (13 procent umgås digitalt med familj och vänner i köket och 41 procent umgås fysiskt). 16 procent använder köket som arbetsplats och omkring 70 procent kommer att fortsätta arbeta hemma även efter pandemin.

Relaterat innehåll

16.07.2024Designbase.se

Expert: Få kontroll över ditt IT-system innan semestern och undvik bedrägerier

12.07.2024Designbase.se

Ökning av konkurser i juni

26.06.2024Designbase.se

3daysofdesign: Jacob Jensen har fått ett nytt varumärke och omtolkas

14.06.2024Designbase.se

Ny distributionsstrategi hos Microplane

10.06.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Vikten av en vass kniv i köket

27.05.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Sommarmys På Terrassen

23.05.2024F&H Group A/S

Sponsrad

Designklassiker från Rosti fyller 70 år

13.05.2024BRIX DESIGN A/S

Sponsrad

Innovativa Isbrickformar

Håll dig uppdaterad med designbase.se

Få insikt i de senaste produkterna, trenderna och tendenserna, spännande intervjuer, teman, unika jobberbjudanden och spännande evenemang.

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023