13.10.2021  |  Business  |  Branschnytt

Vi stödjer Barncancerfonden!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Varje år drabbas runt 300 barn av cancer i Sverige. Tack vare forskning och effektivare behandlingsmetoder har utvecklingen gått framåt och idag överlever 85%. Men vi vill att alla barn skall överleva!

Sedan januari 2021 har Önska arbetat med att samla in pengar till Barncancerfonden genom deras kampanj ’Skänk 10 kr’. Både i butik och över vår e-handel har vi uppmanat kunder att skänka 10 kr eller mer om man så önskar. Intäkterna går oavkortat till Barncancerfonden.

På Önskas hemsida är det fraktfritt över 499 kr och vi uppmanar våra kunder att runda upp med ett bidrag för att komma upp i en summa som tillbaka genererar fri frakt. Under maj och juni hade vi även en lykta från Iittala där vid varje såld lykta gick 20 kr direkt till Barncancerfonden. Och en kommande liknande kampanj är planerad under november och december.

Hittills har Önska samlat in över 130 000 kr till Barncancerfonden och det ökar för varje dag som går. Vi är ytterst stolta över vårt arbete och hoppas att fler kan vara med på tåget för att rädda barns liv!

Tags: Önska

Mer från Önska

Önska

www.onska.se

  • 031-25 19 50.
  • Flygfältsgatan 16A, 423 37 Torslanda

Önska består idag av 37 butiker från Boden i norr till Ystad i söder.Önska är en kedja med stark vision, tydlig målplan och en effektiv och slimmad organisation. Demokratiskt fattade beslut, stark gemenskap, tydlig profilering, utbildning för butiksledare och personal, skapar god service och kunden får mervärden.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.