08.06.2021  |  Business  |  Utrustning

VI VET, vem som vinner EM…GÖR DU?

Sponsrat innehåll Vad är detta?

HÖR UPP! Till alla fotbollsfans… Då är det äntligen dags för det efterlängtade EM. Stämningen byggs upp, och spänningen stiger. Följ med live och hitta vinnaren med ROOMBerto Carlos.

Det är kickoff på fredagen 11/6 2021, och vi är hedrade över att ha fått den superintelligenta ROOMBerto i7 Carlos att förutspå matchresultatet. Med hjälp av sina speciella förmågor såsom: smart-mapping, geolokalisering och vSlam-navigation, kommer ROOMBerto i7 exakt kl. 12:00 alla matchdagar att utnämna vinnaren av dagens utvalda match.  

Robottekniken är obestridligt intelligent och gör livet enklare för oss. Nu utmanar vi dess förmåga att se in i framtiden och du kan följa med på första raden. Så på med fotbollströjan och klapphatten, och följ med live på Facebook och Instagram redan från den 12/6, kl. 12:00, när Danmark möter Finland, i vad vi är helt säkra på, blir en otroligt spännande match.

Lägg upp benen och luta dig tryggt tillbaka i soffan med popcorn i famnen. ROOMBerto Carlos förutspår matchresultatet, och iRobot Roomba i7 klarar popcornen på golvet framför soffan, och javisst, resten av dammsugningen – medan du njuter av EM.

iRobot – Tid för dig!

Pssssttt – kan du inte vänta? Se vår teaser redan idag

---

Länk till highres-bilder: https://we.tl/t-eWSasE7ysu

Länk till teaser-video / Danmark vs. Finland: https://www.youtube.com/watch?v=yud1vf3GVjw

För ytterligare information om iRobot besök: www.irobot.se

För ytterligare information kontaktas:  

Ida Birgitte Holm
Category Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk
Telefon: +45 23 98 81 30

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.