15.04.2021  |  Furniture  |  Outdoor

Vila bekvämt i solen

Carl Hansen återlanserar Deck Chair

Børge Mogensen utvecklade ursprungligen Deck Chair-serien till sin egen balkong i slutet av 1960-talet, eftersom han saknade utemöbler som var bekväma och funktionella och samtidigt tog liten plats. Tanken var att skapa hopfällbara möbler som kunde hängas upp på väggen när de inte användes. Carl Hansen & Son återlanserade Børge Mogensens utomhusserie 2020 och kompletterar den nu med Deck Chair med fotstöd. 

Stolen är tillverkad i obehandlad teak och väderbeständigt tyg.

www.carlhansen.com

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.