15.09.2022  |  Interior  |  Textil

Vild natur för barnrummet

Heymat lanserar Wildlife

I slutet av sommaren lanserar Heymat sin första barnkollektion, Wildlife. Kollektionen är designad av Vera & Kyte och kommer i de tre färgstarka och könsneutrala motiven Frog, Bird och Lynx, inspirerade av nordisk fauna.

”Vårt mål med barnkollektionen var att utveckla en design som vi tror att barn själva uppskattar. För att uppfylla våra önskemål föll det sig naturligt att anlita Vera & Kyte som designers. Deras lekfullhet och starka färganvändning kändes självklar för den här kollektionen”, säger Sonja Djønne, VD och grundare av Heymat.

Mattorna är tillverkade av 20 procent återvunnet material och har en kort och mjuk lugg som både ger värme till rummet och gör leken på mattan mjuk och behaglig.

www.heymat.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.