13.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Vill du synas i Designbases stora mässnummer?

Skicka in dina produktnyheter eller boka en annons i magasinet – och få extra exponering!

Vi ser fram emot 2019!

Nu lider året mot sitt slut och på Designbase ser vi redan fram emot 2019. Vi håller som bäst på med mässnumret, som utkommer den 10 januari och är årets första utgåva, fylld med spännande läsning och mängder av inspiration.

Magasinet ges ut i en större upplaga i samband med Formex Spring, som äger rum den 15–18 januari 2019, och Stockholm Furniture & Light Fair, den 5–9 februari 2019. Den tryckta utgåvan delas även ut på båda mässorna.

Vill du vara med?

Mässnumret bjuder som vanligt på ett stort antal nyhetssidor med inspiration för den kommande säsongens mest spännande och relevanta produkter. Om du vill ha med dina produktnyheter, skicka oss information och bilder (pressmeddelande, en kort text samt högupplösta bilder) senast den 28 november 2018. Ange även gärna mässa (Formex, Stockholm Furniture & Light Fair, Nordic Living Oslo, Formland Herning) samt monternummer.

Nyheter mailas till redaktion@designbase.se senast den 28 november 2018, med ’Mässnummer 1, 2019’ i ämnesraden.

Annonser

Du hinner fortfarande vara med och annonsera i årets första mässnummer, som ges ut i större upplaga i samband med Formex och Stockholm Furniture & Light Fair. Genom att göra det får du ännu mer exponering och når ut till över 45 000 läsare i branschen.

För att boka din annons, kontakta Business Manager Hans Snestrup på +45 2896 1022 eller hs@horisontgruppen.dk.

 -SSK

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.