10.03.2023  |  Interior  |  Design

Villa Styles bekänner kreativ färg

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Villa Styles vinkar adjö till vintern med söta, underfundiga vaser och fantasifullt formade ljusstakar. Med de spännande vaserna och ljusstakarna sprider Villa Styles inte bara massor av färgglädje, utan ger även hemmet en kreativ edge.

Fina hemtillbehör med en klassisk nordisk look med en twist av internationella trender – det är Villa Collection Denmark. Med Villa Styles adderar varumärket nu ytterligare ett lager av trendiga, lekfulla och underfundiga hemtillbehör för att hjälpa till att ge hemmet en unik och vacker atmosfär.

Vaser med näbb

Den roliga, randiga vasen har en helt egen personlighet. På håll ser den ut som en vas bland andra, men när du kommer nära berättar den en annan historia. Med sin lilla näbb och graverade ögonfransar ser vasen nästan ut som en söt sagovarelse som sprider glädje och värme i hemmet.

Vasen finns i färgerna blått, grönt, brunt och gult och finns i två storlekar, vilket gör att den kan placeras både i fönstret, på en hallmöbel eller på soffbordet. Den stora vasen har måtten 12 x 11 x 34 cm, medan den lilla har måtten 11,5 x 10 x 26 cm.

Full fart framåt

De nya ljusstakarna från Villa Styles kännetecknas av massor av färg och form. De båda rörformade vaserna, som båda har måtten 6 x 5 x 21 cm, leker med lager på lager-effekter och spännande färgkombinationer.

Den tredje modellen av de nya ljusstakarna har istället fått en mängd organiska, runda former. Denna variant har måtten 6 x 5 x 18 cm och finns i färgerna grönt eller creme med rosa detaljer – och som alltid har de färgglada nyheterna från Villa Styles skapats för att förstärka känslan av glädje i hemmet.

Mer från F&H Group AB

F&H Group AB

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AB är Skandinaviens största heminrednings-brandhouse inom kök, bord, bad och inredning.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.