21.09.2022  |  Interior  |  Brukskonst

Vinnare av Formex Design Talents utsedd

Svea Barone visade lampskärmar av blomblad

Designern Svea Barone har tilldelats priset Best in Show i Formex Design Talents, en tävling för oetablerade svenska och internationella formgivare som får möjligheten att visa upp sina produkter på Formex. Svea Barone arbetar framförallt med blommor och på Formex visade hon upp sina lampskärmar skapade av blomblad. Hon växte upp i Florens och Stockholm och har studerat mode och design på skolan Polimoda.

www.formex.se

www.sveabarone.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.