03.10.2022  |  Business  |  Branschnytt

Vinnare av lästävlingar

Vinnarna av 3 läsartävlingar från designbase nr 3 2022

Vinnare av servis för 6 personer
I samarbete med aida anordnade Designbase en tävling där man kunde vinna en komplett RAW Titanium Black servis för 6 personer bestående av middagstallrik, lunchtallrik, sopptallrik, skål och mugg utan handtag. Totalt värde 5070:- SEK.
För att vara med och tävla skulle man svara på följande: ”Vad heter vår nya RAW-glasyr?” Frågans rätta svar är: A) Titanium Black
Vinnare är:
Anna-Lena Persson, ÖNSKA, Malmö

Vinnare av UME badrumsserie
I samarbete med F&H anordnade Designbase en tävling där man kunde vinna Zone Denmark UME badrumsserie med tvålpump, dispenser med sensor, tandborstmugg, tvålskål och burk med lock. Värde per set kr 2 185.
För att vara med och tävla skulle man svara på följande: ”Vad betyder det japanska ordet UME?” Frågans rätta svar är: B) Plommonträd.
Vinnare är:
Rose-Marie Axelsson,  Önska, Huskvarna
Elisabet Cederström , Åsviks betongkonst, Valdemarsvik
Christina Hannu , h- möbler ab, Kalix

Vinnare av en Hâws grill
I samarbete med FunNordic anordnade Designbase en tävling där man kunde vinna en Hâws 4-i-1 kontaktgrill, samt två Hâws elektriska kryddkvarnar med tiltfunktion. Totalt värde 2 578 kronor.
För att vara med och tävla skulle man svara på följande: ”Hur många funktioner har FYN
kontaktgrill från Hâws?” Frågans rätta svar är: C) 4 funktioner
Vinnare är:
Frida Lindahl, Önska Ik-Form, Värnamo

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.