22.09.2021  |  Interior  |  Design

Vinnaren av Design Talents Best in Show 2021 utsedd

Fanny Schönenberg tog hem Formex designpris

Design Talents är Formex avdelning för nya talanger där fristående formgivare och designgrupper får visa upp sina produkter för inköpare, samarbetspartners, producenter och media. Priset Design Talents Best in Show 2021 tilldelades Fanny Schönenberg. Juryns motivering lyder: ”Vinnaren i Formex Design Talents Best in Show 2021 har ett eget estetiskt uttryck som med experimentell lust gestaltas i olika material på ett säkert sätt. Det senaste återvunnet i nya serier. Vi vill se mer!”.
Fanny arbetar uttrycksfullt och måleriskt i material som porslin, akvarell, textil och olja.
www.atelierschonenberg.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.