03.10.2022  |  Interior  |  Textil

Vintergrönt från Frösö handtryck

Casablanca Afternoon i ny färgställning

I höst presenterar Frösö Handtryck Emma von Brömsens vackra mönster Casablanca Afternoon i  en ny, rogivande grön färgställning.

”Vi kan inte få nog av grönt, vi försöker bevara det på burk och i flaskor, i kamerarullar och längst inne i den vackraste delen av minnesbanken att ta fram och njuta av under mörka, kalla vinterdagar, säger Frösö Handtrycks ägare Tina Stafrén och Johan Hallström.

Frösö Handtryck utanför Östersund är med sina 75 år ett av Sveriges äldsta handtryckerier. 

frosohandtryck.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.