16.06.2021  |  Dining  |  Tabletop

Vinterlandskap på bordet 

Eternal Snow är inspirerad av snöglober 

”Minns du snögloberna som man skakade för att få snöflingor att virvla runt? Som barn var jag helt förtrollad av dem”, säger den portugisiska konstnären och formgivaren Bela Silva. Den känslan av förundran ville hon uttrycka i glasserien Eternal Snow för Serax. Serien innehåller två höga och två låga glas som blåsts med oregelbunden form och fått lekfulla bubblor i foten. De mjuka färgerna är inspirerade av natthimlen. 
www.serax.com 

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.