14.11.2022  |  Business  |  Branschnytt

Wästberg öppnar showroom i Frankfurt

Åtta ljusnyheter premiärvisas

Efter en omfattande utveckling av infrastruktur kring produktion och logistik och efter etablering av säljkontor på över tjugo nya marknader invigde Wästberg ett nytt showroom i Frankfurt i samband med mässan Light & Building i oktober. I det nya showroomet premiärvisas åtta ljusnyheter, såväl helt ny design som utveckling av befintliga kollaktioner, i samarbete med formgivare som David Chipperfield, Claesson Koivisto Rune, Inga Sempé, John Pawson, Nendo och Dirk Winkel.

wastberg.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.