31.10.2019  |  Business  |  Branschnytt

Washologi by Viktoria fyller fem

Lyxiga produkter för klädvård når ut i Europa.

I höst firar det svensktillverkade varumärket Washologi by Viktoria sitt femårsjubileum. Varumärket grundades av Viktoria Widengren 2014. Idén föddes när hon som mamma, mitt i livet med heltidsjobb och med en husrenovering i full gång, saknade bra produkter i snygga förpackningar till den nyrenoverade tvättstugan. Idag finns det nischade sortimentet, med miljösmarta produkter för hållbar klädvård, i mode och livsstilsbutiker både i Sverige och runtom i Europa.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.