06.06.2022  |  Business  |  Branschnytt

Wesomnia satsar på internationell e-handel

Nytt koncept i flaggskepsbutiken

Wesomnia har lanserat både ett helt nytt butikskoncept i sin flaggskeppsbutik i Sturegallerian i Stockholm och en ny förbättrad hemsida som erbjuder internationella kunder ett enkelt sätt att handla Wesomnias produkter. Den nya hemsidan kommer även att fungera som en plattform för hälsa och livsstil och sälja ett noga utvalt sortiment av produkter som kan bidra till en förbättrad hälsa.

”Vi hoppas att våra kunder kommer bli positivt överraskade av den nya hemsidan och få nya kunskaper och tankar. Att utöka vår digitala närvaro med den nya hemsidan och även välkomna nya kunder från den globala marknaden är en lika spännande som utmanande uppgift”, säger Wesomnias grundare Ulrika Dehlryd.

www.wesomnia.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.