21.10.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Witt Premium – Powerblendern, som gör soppa från början till slut

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Witt Premium Powerblendern är så kraftfull, att den på grund av sin höga friktionsförmåga på 30 000 varv/min. kan tillaga soppa från början till slut. Alla ingredienser hälls direkt i blendern, och den levererar en krämig, underbar och varm soppa.

Med Witt Premium Powerblender får du en kraftfull blender med hela 5 program samt steglös hastighet. Därmed får du möjligheten att göra en läcker och krämig soppa, en silkeslen smoothie, green smoothie, krossa is samt underlätta rengöringen med det automatiska rengöringsprogrammet.

Green smoothie-programmet är perfekt för bladgrönt och säkerställer en silkeslen konsistens. Vi vet, att när det kommer till bladgrönt, kan det vara svårt att uppnå denna konsistens, eftersom de mest hälsosamma råvarorna oftast är de hårdaste ingredienserna för en blender. Men med det rätta verktyget, kan även de hårdaste ingredienserna förvandlas till en ”smooth” upplevelse.

Blendern är utrustad med en BPA-fri Tritankanna med hela 2 l kapacitet, samt BPA-fri blenderstav. Designen är stilren och elegant, och kommer därför att passa in i alla typer av kök.  

Witt Premium är en serie produkter av hög kvalitet för ditt kök, speciellt designade med hänsyn till nordisk estetik. Serien är designad med öga för både form och funktion, precisionstillverkad i de bästa material, i kraftig kvalitet utan att kompromissa med de eleganta linjerna och det generella high-end, minimalistiska utseendet.

Witt Premium Powerblender WPB1500B, Rek. försäljningspris: SEK 3.299,-

Länk till highres. bilder: https://we.tl/t-JIurb9Fe5D

För mer information om Witt Premium Powerblender: https://witt.zone/witt/koekkenserie/

För ytterligare information kontaktas:

Christina Vang Hansen
Product manager Witt SDA / Teministeriet
Mail: cvh@witt.dk
Tlf: +45 92 43 80 62

Mer från Witt Sverige AB

Witt Sverige AB

www.wittsverige.se

Witt A/S är Nordens starkaste brand house. Vi representerar och har agentur för en lång rad internationella varumärken, men utvecklar och distribuerar också produkter under eget namn. Gemensamt för våra många olika varumärken är, att de utvecklar exklusiva produkter och apparater till hemmet med fokus på god design. Witt har bl.a. utvecklat sin egna serie av hårda vitvaror i strömlinjeformad, nord…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.