27.11.2018  |  Business  |  Branschnytt

Zandra Rhodes är Formex Guest Influenser för Spring 2019

En designlegendar som beundrar skandinavisk formgivning.

Zandra Rhodes är Formex Guest Influenser för mässan den 15–18 januari. 78-åriga Zandra är något av en legendar i designvärlden och firar själv 50 år som designer under 2019. Hon är utbildad på Royal College of Art i London och har genom åren klätt både kungligheter och artister. Dessutom har hon ett eget museum i London, Fashion and Textile Museum. Under hösten har hon bland annat varit aktuell med ett av Freddy Mercurys plagg i Bohemian Rhapsody, filmen om Queen.

”Jag är väldigt glad över att komma till Formex och vara en del av en så fantastisk utställning. Det finns mycket i skandinavisk design som jag beundrar”, säger Zandra själv om sin medverkan.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.