11.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Åhléns får ny vd

Annica Hagen kommer närmast från Nobia.

Annica Hagen, tidigare bland annat Sverigechef på kökskoncernen Nobia, blir ny vd för Åhléns och tillträder den första september. Hon efterträder Gustaf Öhrn som fortsatt kommer att vara knuten till Axel Johnson.

”Att leda utvecklingen av ett av Sveriges mest välkända och uppskattade varumärken, på en marknad med snabb strukturell förändring och stenhård konkurrens, är en oemotståndlig utmaning. Utifrån min bakgrund med fokus på att utveckla konsumenterbjudanden i olika branscher ser jag fram emot att tillsammans med mina blivande kollegor på Åhléns fortsätta att driva på Åhléns omställning”, säger Annica Hagen.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.