23.01.2020  |  Business  |  Branschnytt

Åhléns julskyltning lever vidare

Skänks till utvald barnverksamhet för att sprida glädje.

För tredje året i rad skänker Åhléns figurerna från sin årliga julkampanj på Åhléns City i Stockholm vidare till en utvald barnverksamhet. Denna gång till Ersta Diakoni, som utsågs genom en tävling på Åhléns Instagram-konto. 2019 års julkampanj heter Till alla julmänniskor och alla andra. Den togs fram tillsammans med den kreativa agenturen Forsman & Bodenfors, som en fantasifull sagovärld med fabler, flora och fauna. Figurerna är handgjorda i trä och byggda av företaget Independent Studios. Hösten 2019 vann Åhléns guld i Svenska Designpriset för förra årets julskyltning All möjlig jul.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.