01.11.2021  |  Business  |  Branschnytt

Åhléns Outlet öppnar nytt

Elfte varuhuset till Uddevalla

Åhléns Outlet har sedan starten 2018 hittills öppnat 10 varuhus och finns idag i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall, Örebro, Sickla och Väla och våren 2021 slogs Outletportarna upp i Växjö, Länna och Eskilstuna.

Det nya Åhléns Outlet-varuhuset öppnar på västkusten, i Torp utanför Uddevalla, under andra kvartalet 2022 med Lager 157, Chili, Cervera och Bauhaus som närmaste grannar.

”Vi är mycket glada över möjligheten att nu etablera Åhléns Outlet i shoppingområdet Torp, utanför Uddevalla, idag ett av Sveriges största shoppingområden. Vi tror att vårt koncept kommer att komplettera handelsplatsen Torp på ett väldigt bra sätt”, säger Stina Klaesson, VD för Åhléns Outlet

www.ahlensoutlet.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.