09.12.2019  |  Business  |  Branschnytt

Årets första mässa

Trend & Form växer.

Trend & Form är en mässa för heminredning, design, presenter, delikatesser, barnprodukter, mode och accessoarer. Den vänder sig främst till besökare från inrednings-, möbel-, blomster-, och presentbranschen, samt i viss mån kafé och konfektyr. Mässans ambition är att etablera en mötesplats på västkusten, där branschfolk kan träffas och inspireras, diskutera trender samt köpa in säsongens sortiment. Nästa upplaga av Trend & Form anordnas den 6–8 januari 2020 på Åbymässan i Mölndal, efter att ha dubblat sin storlek från förra januari till augusti. I ett pressmeddelande meddelar Trend & Form att responsen från besökarna har varit god. De uppskattar en mässa i denna del av landet. Många önskar dessutom för framtiden att mässan växer samt får ett större utbud.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.