30.09.2019  |  Furniture  |  Branschnytt

Årets Guest of Honour under Stockholm Furniture & Light Fair utsedd

Doshi Levien skapar installation på entrétorget.

Årets Guest of Honour på Stockholm Furniture & Light Fair 2020 är den Londonbaserade designstudion Doshi Levien, som därmed får uppdraget att göra en 200 kvadratmeter stor installation på mässans entrétorg. Doshi Levien drivs av Nipa Doshi och Jonathan Levien och har bland annat designat för ledande tillverkare som B&B Italia, Moroso, Kvadrat och Cappellini, samt internationella museer och kulturinstitutioner. Det blir 17:e gången som Stockholm Furniture & Light Fair bjuder in en hedersgäst för att utforma en skräddarsydd installation. Bland tidigare Guest of Honours finns till exempel namn som Ilse Crawford, Paola Navone, Paul Smith samt Ronan och Erwan Bouroullec.

Stockholm Furniture & Light Fair äger rum den 4–8 februari 2020 på Stockholmsmässan.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.