20.11.2019  |  Business  |  Branschnytt

Årets julklapp 2019

En hjälp att reglera skärmtid.

Årets julklapp 2019 är mobillådan, en låda där man kan lägga ifrån sig sin mobiltelefon när man vill ha hjälp att koppla ned. Det kan vara en låda man köper, redan har hemma eller tillverkar själv. Precis som vissa existerande appar är lådan ett hjälpmedel för att reglera sin skärmtid och istället lägga tid på annat, som att läsa, sova eller umgås med familjen. Årets julklapp utses årligen av HUI Research, 2019 för 32:a gången. Valet sker utifrån tre kriterier, varav minst ett måste uppfyllas: julklappen ska representera den tid vi lever i, det ska vara en nyhet eller ha väckt nytt intresse under året, alternativt att den säljs i ett stort antal. 

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.