04.02.2019  |  Dining  |  Tabletop

Hållbar nyhet

Sagaform lanserar kollektion av återvunnet glas.

Sagaforms nya serie Re:turn tillverkas i Spanien av hundra procent återvunnet glas. Glas har den unika egenskapen att det kan återanvändas gång efter annan med bibehållen kvalitet. Att det är ett återvunnet material återspeglas i glasens patina i form av grönsiftande färg och karakteristiska små bubblor, vilket ger en gedigen känsla. Kollektionen består till att börja med av ett allglas och ett glas på fot.

www.sagaform.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.