Sagaform AB

www.sagaform.com

Produkter:

Accessories, Bad, Belysning, Bordsserviser och bordkonst, Brukskonst, Inredning, Konst och dekoration, Möbler, Trädgårdsmiljö

Om

I över 20 år har Sagaform skapat klassiska produkter som aldrig går ur tiden. Produkter som är enkla att tycka om, och enkla att ge bort.

Att bejaka och ta till vara på traditioner är djupt rotat i Sagaforms DNA. Precis som kärleken till skandinavisk design, nordisk natur och att skapa produkter som har lika snygg design som bra funktion. Sortimen…

Läs mer  

Om

I över 20 år har Sagaform skapat klassiska produkter som aldrig går ur tiden. Produkter som är enkla att tycka om, och enkla att ge bort.

Att bejaka och ta till vara på traditioner är djupt rotat i Sagaforms DNA. Precis som kärleken till skandinavisk design, nordisk natur och att skapa produkter som har lika snygg design som bra funktion. Sortimentet är uppdelat i tre kategorier – dekoration, kök och uteliv.

Sagaform AB har huvudkontor i Borås där man också grundades 1993. Härifrån säljer man produkter till återförsäljare i hela världen. Vänligen se vår hemsida för distributörer och återförsäljare; www.sagaform.com

Kontaktpersoner

Ida Nilsson

PR - och presskontakt

Sara Wernerby

Marketing manager

Brands

By On

ByOn skapar lekfulla och stilsäkra detaljer för alla hem. Produkter som både sticker ut och smälter in, alltid på gränsen mellan fantasi och verklighet. ByOn har ett tydligt mål, att skapa inredningsdetaljer som får oss att le.

ByOn är en del av Sagaform AB.

Sagaform

I över 25 år har Boråsföretaget Sagaform skapat svensk design, fylld med den fina känslan av att ge och få.

Vi samarbetar med erkända formgivare för att ta fram användbara, vackra och funktionella produkter.    Därför kan vi erbjuda omsorgsfull design till ett bra pris.

För oss handlar det om den goda relationen. Att ge bort gåvor och att äta tillsammans, har sedan tidernas begynnelse fört människor närmare varandra. Dessa två varma traditioner vill vi kombinera. Därför erbjuder vi produkter för köket och det dukade bordet och har alltid en gåva för alla, till alla tillfällen.

Vi vill göra det enkelt att ge. Våra produkter kommer i fina förpackningar, lika trevliga att ge bort som att få, eller köpa till sig själv.

Välkommen till vår värld av gåvor.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.