24.01.2020  |  Furniture  |  Design

Återvunnen och återvinningsbar

Ny stol från Fritz Hansen, i samarbete med japanska Nendo.

Fritz Hansen presenterade under senhösten den stapelbara stolen N02 Recycle, som är framtagen i samarbete med den japanska designstudion Nendo. Stolen är tillverkad av 100 procent återvunnet material från kasserade hushållsartiklar i plast. Den kommer i tre grundutföranden och sju färger, samt kan skräddarsys gällande val av underrede, armstöd och färg. I och med materialvalet är stolen återvinningsbar.

fritzhansen.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.