Skandinavisk design

Utrustning

Den ikoniske Zester fra Microplane har fået nye flotte farver

De nuværende farver i Premium Classic Zester-serien fra Microplane opdateres! De nye farver afspejler den moderne, skandinaviske stil med varme, elegante jordfarver.

Sponsrat innehåll

Design

Stora små nyheter från Villa Collection Denmark

Det finns stora och många möjligheter att addera – ännu – en läcker touch av skandinavisk design till hemmet med de nya möblerna från Villa Collection Denmark. De nya designerna är nämligen förhållandevis små men håller hög kvalitet.

Sponsrat innehåll

Branschnytt

Jag har haft världens bästa jobb!

Jens Peter Thuesen Jensen har sålt sitt livsverk Thuesen Jensen A/S som nu är en del av F&H Group A/S. I en av sina mycket sällsynta intervjuer berättar han här om verksamhetens och branschens utveckling. ”Min inställning har alltid varit att man ska differentiera sig”, säger han och menar därmed att om branschen ska må bra i framtiden måste det satsas på varor av hög kvalitet, god facklig rådgivning och upplevelser. ”Branschen har kommit att omfatta mer med tiden. Och det ska vi förhålla oss till”.

Outdoor

Troll på nya äventyr

Rig-Tig presenterar Muminprodukter.

Tabletop

Färggrant flow

Serien breddas med dricksglas i två modeller.

Outdoor

Nordiska nyanser till trädgården

Broste Copenhagen utvidgar sin utomhuskollektion och välkomnar en ny serie trädgårdsmöbler, Alton, som präglas av enkelhet och ett lätt uttryck.

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.