19.01.2019  |  Business  |  Branschnytt

Önskas galakväll 2019

Samlar beslutsfattare, pristagare och hedersgäster under festliga former.

Måndagen i Formexveckan, den 14 januari, anordnades Önskakedjans årliga galakväll. Eventet gick då av stapeln för 15:e eller 16:e gången, ”beroende på hur man räknar” och hölls som vanligt på Wintervikens festvåning i Liljeholmen. Här samlas beslutsfattare hos kedjans butiker och leverantörer för konstruktivt nätverkande under festliga och avspända förhållanden. Närvarade gjorde även ett antal hedersgäster, till exempel designers och formgivare, men tyvärr hade Grevinnan Marianne Bernadotte fått förhinder. Annars är hon stamgäst.

Under kvällen delades det ut priser till Årets leverantör, Årets säljare, Årets butik samt ett hederspris från Önskas supportkontor. Årets säljare blev återigen Daniel Elgehed från Fiskars, som tog hem titeln för femte gången(!) i rad. Priset för Årets butik gick till Önska Jönköping, som nyligen har utökat sin butiksyta sedan möjlighet uppstod i och med att grannlokalen blev ledig. Det togs emot av ägare Eva Jonsson. Förutom priserna offentliggjordes också årets Önskastipendiat, som i år blev den japanskättade designstudenten Marina Kawata från Capellagården på Öland. Önskastipendiaten utses av en jury, som bland annat består av formgivaren Ingegerd Råman, Grevinnan Marianne Bernadotte samt Pehr Gärdhagen, hedersmedlem i Önskas styrelse.

Mellan prisutdelningarna serverades en elegant trerättersmiddag samt att det bjöds på underhållning i form av levande musik från bandet Partypolarna. Modererade gjorde Önskas styrelseordförande Kicki Kopsch samt Lotta Andrén från supportkontoret. Dessutom hölls ett kort inspirationsanförande av butiksägare Laila Sjöfors från Önska Kungsbacka, som berättade om de utställningar med konstglas hon brukar anordna i butiken. Till sist bröts taffeln och golvet öppnade upp för dans, som avslutning på en välorganiserad och väldigt trevlig kväll!

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.