11.05.2020  |  Bloom  |  Design

60 år av design

Stelton återlanserar vattenkanna till jubileet.

2020 firar Stelton 60 år av design och återlanserar i samband med detta den tidlösa och klassiska vattenkannan Original, som designades av Peter Holmblad redan 1978. Kannans eleganta och skulpturala formspråk kombinerar estetik och funktionalitet, vilket gör den dekorativ att ha stående framme även när den inte är i bruk. Den långa tunna pipen gör det enkelt att vattna även små krukor utan att spilla, medan en intelligent design säkerställer att kanten i rostfritt stål är helt droppfri.

www.stelton.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.