07.07.2020  |  Interior  |  Accessories

Abstrakta former

Normann Copenhagen lanserar ny serie vaser.

Tombola är tillfälligheternas spel. Lotter blandas, varefter en slumpmässig grupp väljs ut. På liknande sätt har Tombola-vaserna från Normann Copenhagen blivit till. Byggklotsar baserade på åtta abstrakta former sammanställdes i godtycklig ordning, för att resultera i vasernas unika ytstruktur. Relieferna i det färgade glaset leker med ljus och skugga, vilket ger Tombola-vaserna ett konstnärligt uttryck. Tombola har formgivits av den Berlinbaserade designern Mendel Heit. De kommer i olika storlekar, samt färgerna blå, lila, orange och karamell.

www.normann-copenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.