20.12.2019  |  Interior  |  Dekoration

Affischer med omtanke

Loulou Avenue designar för Paper collective.

Donner är en av fyra nya illustrationer av Loulou Avenue för Paper collective. Den nya kollektionen visar tydliga spår av Loulou Avenues stil, men även nya sidor, som dristiga penseldrag och fylliga varma färgpaletter. Paper collective använder sig av svanenmärkta och FSC-certifierade papper och ramar, och affischerna trycks i Danmark. Fortfarande med socialt ansvar i åtanke donerar Paper collective även pengar från all försäljning till ett utvalt välgörande ändamål. I år går pengarna till att bygga en skola i Nepal.

www.papercollective.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.