AL FRESCO
I sitt trendsamtal på Formland berättar trendjägaren Anette Eckmann om hur du kan skapa Al Fresco-event i butiken året runt.
Hur återuppfinner du dig själv – och inte minst din verksamhet – mitt i ett paradigmskifte och i en kaotisk tid som innebär stora förändringar för i stort sett alla branscher och människor, och hur hittar du lust, mod och energi att bli en framgångsrik företagsägare?
Detta görs bl.a. genom att vara anpassningsbar, flexibel och ultraelastisk. Dessutom måste du vara flitig och bläckfiskliknande, och du måste skaffa dig ett mindset som ständigt är redo att "förändras"! Det säger trendjägaren Anette Eckmann som håller trendsamtal under rubriken AL FRESCO varje dag på Formland Spring 2025.
Anette är inspirerad av begreppet Al Fresco som härstammar från Italien och ursprungligen betyder "i friska luften" och som syftar på en målningsteknik där motivet målas på en fuktig, nykalkad yta. Al Fresco syftar också på att äta under bar himmel och hälsosam och god mat, tillagad av säsongens bästa färska och lokala råvaror, Al Fresco!
I sitt trendsamtal ger Anette idéer och inspiration till hur du som företagare kan planera en AL FRESCO-aktivitetskalender med fräscha, aktuella, kreativa och fantasifulla aktiviteter i butiken året runt.