11.02.2020  |  Kitchen  |  Food

Alla hjärtans dag med Le Creuset

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Fredagen den 14 februari 2020 är det alla hjärtans dag – en perfekt dag för att hylla just kärleken till varandra och till maten.

På Le Creuset anser vi nämligen att det tydligaste sättet att uttrycka sin kärlek på är genom matlagning - oavsett om det är genom att servera en väl tillagad måltid, baka en hjärtformad chokladkaka, duka ett romantiskt bord eller något helt annat. 

Vi har samlat inspiration till kulinariska kärleksförklaringar och romantiska presentidéer som passar extra bra den här dagen.

Tags: Le Creuset

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.