10.12.2020  |  Dining  |  Utrustning

Låt Le Creuset skapa en magisk jul

Sponsrat innehåll Vad är detta?

På Le Creuset älskar vi jul och julklappar.

Finns det något här i världen vi önskar oss allra mest så är det att tillhandahålla gedigna produkter för matentusiaster. Och firar du jul med en sådan – varför inte säga det med gjutjärn? Men vi har även andra julklappstips att fresta med – och idéer till julens dukning.

Magiska ögonblick vid middagsbordet
Oavsett om du vill ha ett klassiskt eller unikt julbord har Le Creuset allt du behöver. En färgglad servis kan hjälpa till att skapa den stämning du vill ha och du behöver inte vara rädd för att välja bort de traditionella vita tallrikarna. Skapa en praktfull ram för en välsmakande julmåltid och njut av en trevlig kväll i gott sällskap.

Tags: Le Creuset

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.