01.03.2021  |  Kitchen  |  Accessories

Färgstarkt för välbefinnande bakning och till påsk

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Påsken innebär ett litet avbrott där det finns möjlighet att göra något extra mysigt. På ett festligt påskbord kan det t.ex. stå hembakta tårtor och bröd, dekorerade ägg och kyckling – allt inramat av iögonfallande och färgstark vårdukning.

Till påskbaket passar våra bakformar med nonstick-belagd karbonstål bra, då kreationerna lätt släpper och ger professionella resultat. De nya, ergonomiska Craft-redskapen gör dessutom processen före själva gräddningen till en barnlek. Slutligen kan gjutjärnet bidra till en frasig skorpa på bakverket.
 
Se våra inspirationsbilder och -produkter att skämma bort sig med till påsk och vår.

Tags: Le Creuset

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.