28.01.2020  |  Dining  |  Tabletop

Allt på ett bräde

Nyheter till Elements från Royal Copenhagen.

Med utgångspunkt i våra förändrade måltidsvanor och nya sätt att servera maten på introducerar Royal Copenhagen tre nya serveringsbrädor. Den rektangulära brädan till Blå Elements är dekorerad med en abstrakt tolkning av Mönster Nr. 1 på en räfflad yta, med en överraskande spetsformad detalj i ena hörnet, som man känner igen från Elements. Från den mångfärgade Elements-serien presenteras en motsvarande bräda, denna gång med ett handmålat grönt mönster, som matchar de flesta matvaror. Båda brädorna passar för uppläggning av flera mindre rätter, som till exempel tapas, sushi eller små desserter. Utöver de två stora brädorna introduceras en mindre variant, likaså för Blå Elements.

www.royalcopenhagen.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.