17.06.2022  |  Interior  |  Design

Ansökan öppen till German Design Awards

Prestigefullt designpris delas ut i februari 2023

Internationellt verksamma tlllverkare, formgivare, arkitekter och agenturer kan nu skicka in bidrag till det prestigefulla designpriset German Design Awards 2023 som delas ut av German Design Council i Frankfurt am Main i februari 2023. Priset delas ut i olika kategorier och vinnarna i kategorin Gold kommer att visas upp i en egen utställning. I 2022 års upplaga deltog omkring 4 500 bidrag från 63 länder.

German Design Awards utses av en namnkunnig internationell jury. Sista dag att registrera sig är 16 september 2022.

register.german-design-award.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.