22.08.2019  |  Business  |  Branschnytt

Apple lanserar kreditkort i USA

Apple Card ska komplettera Apple Pay.

Appen Apple Pay finns sedan länge i Sverige. Enligt uppgifter från Bloomberg ska Apple Card lanserars i USA inom kort, skriver Dagens Handel. Planerna på ett kreditkort offentliggjordes redan 2018. Med hjälp av kortet ska kunder kunna handla även i butiker som inte accepterar Apple Pay. Men det kan dröja innan kortet lanseras i Norden. Enligt Bloomberg pågår samtal med finansmyndigheter i Europa för lansering.

"Tusentals Apple-anställda använder Apple Card varje dag i ett betatest och vi kommer börja rulla ut Apple Card i augusti", säger vd Tim Cook i en kommentar.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.