25.04.2019  |  Dining  |  Brukskonst

Avantgardistisk street food

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vid Le Creuset älskar vi autentiska gatukök, där det anrättas små autentiska lokala eller regionala rätter i marknadsstånden bredvid varandra.

Street food har blivit vanligt förekommande och ett trendigt sätt att äta på, där smaker från hela världen är inom räckhåll. Så varför inte ställa det hela lite på ända och föra gatuköket hem till dig, där du kan blanda ingredienser, färger och texturer efter dina helt egna preferenser?

För att hjälpa dig att trolla fram dina personliga, läckra “street food-liknande” gourmetanrättningar har vi valt ut en rad produkter i gjutjärn, stengods och non-stick aluminium.

Buffégryta, idealisk för tapas

Le Creuset buffégryta i gjutjärn har den idealiska formen och storleken för brässering och tapasanrättningar som exempelvis paella, eftersom den breda stekytan säkerställer maximal kontakt med värmekällan.    Gjutjärnet håller värmen långt efter att grytan har tagits av från värmekällan. Det gör att buffégrytan även är idealisk att ställa fram på bordet och servera direkt ur. Mått:  3,5 l/30 cm.

Rekommenderat försäljningspris:
2.649,00 kr.

For at se yderligere street food-inspiration, klik her

Tags: Le Creuset

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.