05.02.2020  |  Dining  |  Utrustning

Barhäng med Grand cru

Rosendahl lanserar nyheter för vinservering.

Rosendahl utvidgar Grand cru-sortimentet med vinkylare och ishink i polerat stål, som kan användas både inomhus och utomhus.

Båda produkterna tillverkas i polerat stål, med en konisk form och enkla vertikala räfflor som ger en tidlös estetik till bordet. Samtidigt är designen full av funktionalitet. Till exempel har ishinken ett stilrent svart lock, som används till förvaring av den medföljande istången.

Grand cru ishink är elva centimeter hög och vinkylaren är 22 centimeter hög.

www.rosendahl.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.