19.12.2018  |  Interior  |  Branschnytt

Beckers lanserar sin färgkarta för 2019

Tre teman som uppmärksammar livets små ögonblick.

Beckers färgkarta för 2019 har fått namnet Livet. I färg. och utgår från tre teman som vart och ett representerar ett av livets små ögonblick: Morgontimme, Sommarminne och Sagostund.

Morgontimme har en rogivande och dämpad palett, med naturliga kulörer som går ton i ton och en bakomliggande tanke kring hållbarhet och resursfokus. Sommarminne i sin tur består av ljusa, sorbetliknande pasteller med retrokänsla och inspiration från transparenta material som glas och kristall. Temat Sagostund slutligen utgår från en djup och mustig färgskala, med 1970-talskänsla samt inslag av mörka träslag, plommon, sammet och metaller som guld och mässing.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.