13.08.2020  |  Business  |  Branschnytt

Bemanningsbolag startar outlet-koncept

Första butiken öppnar i Österåker.

I spåren av coronapandemin har det växt fram ett behov hos många varumärken, leverantörer och återförsäljare att omsätta uppbundna varulager. Det nya outlet-konceptet Plan B Outlet är tänkt att bli en ventil för dessa varulager. Bakom står bemanningsbolaget Retail Knowledges driftbolag Space Invaders. Den första butiken, som öppnar inom kort i Österåker, kommer att erbjuda kraftigt rabatterade produkter från varumärken inom mode, sport, skor, heminredning och hemelektronik. Fler butiker planeras i Stockholm, Göteborg och Malmö.

”Finns det ytterligare företag som vill nyttja konceptet för omsättning av sitt varulager är det bara att kontakta oss”, säger Fredrik Weisten, vd och grundare av Retail Knowledge.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.