20.09.2022  |  Business  |  Branschnytt

BHG Group rekryterar ny VD

Adam Schatz ersätts tillfälligt av Gustaf Öhrn

Börsnoterade e-handelskoncernen BHG Groups VD Adam Schatz har klivit av och tillfälligt ersatts av koncernens styrelseordförande Gustaf Öhrn. I BHG Group ingår ett stort antal onlinedestinationer, bland andra Nordic Nest, Bygg Hemma, Trademax, Furniturebox och Chilli. 

”Adam tog över som CFO i april 2019 och har lett verksamheten framgångsrikt sedan han utsågs till VD i februari 2020. I den fas som BHG är idag ser vi emellertid behov av större erfarenhet och har tillsammans bestämt att det är dags för ett nytt ledarskap”, kommenterar Gustaf Öhrn.

Rekryteringen av en ny VD pågår.

www.wearebhg.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.