16.07.2020  |  Furniture  |  Outdoor

BIG formger utemöbler

Stilrent från Skagerak.

Inspirerade av flodkantens växter introducerar Skagerak en ny serie urbana möbler, som kan användas både ute och inne. Kollektionen har formgivits av Bjarke Ingels Group, BIG. Det är en allsidig serie, som välkomnar brukaren på ett informellt och inbjudande sätt, med en kombination av lätta och tunga material. Den x-formade stommen består av rostfritt stål, med plankor i teak som leker med den grafiska effekten av träts struktur och enkelheten i lamellerna, vilket ger en sympatisk möbelserie, som är enkel att integrera i de flesta miljöer. Med tiden kommer den obehandlade teaken att övergå i en silvergrå, patinerad färg, som blir ett vackert komplement till stålet.

I kollektionen ingår ett matsalsbord med stolar, en bänk och loungemöbler, som kan kombineras på olika sätt beroende på var och hur de ska användas. Som tillbehör finns det skräddarsydda kuddar, som följer ryggen och sitsen. De är polstrade med Skageraks vädertåliga utomhustextil, som är designat för att motstå det nyckfulla skandinaviska vädret.

www.skagerak.com  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.