18.11.2021  |  Furniture  |  Design

Blå som hertigen av Windsors smoking

Ny kulör hos Massproductions

På 1920-talet introducerade hertigen av Windsor en midnattsblå smoking som ett mer elegant och mindre strikt alternativ till den konventionella svarta smokingen. Färgen sades vara svartare än svart i artificiellt ljus, men marinblå i dagsljus. På samma sätt skiftar Massproductions nya stol Waiter XL i den nya färgen Ultramarin Blue i olika ljus. 

”Waiter är en vanlig, enkel trästol, något som är svårare att hitta än man tror. För oss blev den en hyllning till världens serveringspersonal för de gastronomiska upplevelser de skänker oss och för deras ödmjuka service”, säger Chris Martin, designchef och medgrundare av Massproductions.

massproductions.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.