27.12.2019  |  Business  |  Branschnytt

Black Week tar av julhandeln

Många köper klappar i november.

Julhandeln på nätet fortsätter växa. Försäljningen under de första veckorna i december ökade med 17 procent jämfört med fjolåret, visar färska försäljningssiffror från Klarna. Samtidigt väljer allt fler konsumenter att fokusera sina köp till Black Week. Shoppingveckan i slutet av november var 31 procent större än den traditionella julhandeln under de två efterföljande veckorna i december.

”Allt fler konsumenter förlägger sina julklappsinköp till Black Week när många handlare erbjuder kraftigt reducerade priser, innan den traditionella julhandeln i december drar igång”, säger Viveka Söderbäck, Klarnas expert på konsumentbeteende.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.