25.09.2019  |  Furniture  |  Design

Bord med flera funktioner

Fin side table är ett nytt minimalistiskt sidobord från Norr11, som har formgivits för att passa flera olika funktioner och stilar. Utmärkande för designen är att bordet har referenser till flera av Norr11:s välkända klassiker.

Fin side tables bordsskiva har avrundade hörn och påminner om bordsskivan på varumärkets nya Oku dining table. Båda bordsskivorna ser tunna ut från en vinkel men massiva och solida ut från en annan. Benen på Fin side table har referenser till Norr11:s klassiska stolar Mammoth chair och Elephant chair. De tre möblerna delar samma skeva linjer och formen på sina ben. Fin side table är tillverkat av FSC-certifierat massivt ekträ och kommer i färgerna Natural, Dark stained, Black och Smoked.

www.norr11.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.