02.05.2022  |  Furniture  |  Design

Bord med skattgömma

Gärsnäs lanserar Nordan

Bordsserien Nordan är resultatet av tillverkaren Gärsnäs första samarbete med designkontoret Bernadotte & Kylberg. Serien, som är tillverkad på Gärsnäs egen fabrik på Österlen. består av två soffbord i masurbjörk och mässing med en nedsänkt mässingslåda för planterade örter, utsmyckningar eller mindre designobjekt i mitten.

”Anledningen till att det blev just bord är att Gärsnäs har producerat väldigt många stolar genom åren, men både vi och de kände att det saknades bord i samlingen. Vi arbetar alltid utifrån devisen att vi ska utmana både oss själva och kunden. Lyckas vi med det kan vi få fram en verkligt unik produkt”, kommenterar Bernadotte & Kylberg.

www.garsnas.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.