23.04.2018  |  Kitchen  |  Food

Bra grillat

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Lanseringen av grillplatta och kvarna

Vi på Le Creuset älskar att grilla både inomhus och utomhus och att få fram grillsmak i alla goda fiskar och grönsaker som är i säsong.

Och så är det något fräckt över kombinationen med gjutjärn, grillränder och den svarta färgen i kontrast med en orange låga.

Ställ gjutjärn direkt på grillgallret och få en spröd stekyta på din fisk eller ditt kött.
Gjutjärn ger även läckra grillränder på dina grönsaker.

Fräcka nyheter

Grillplattan och kvarnarna i Matte Black finns att köpa från maj 2018.

Grillplatta
Le Creuset har designat en låg, rektangulär grillplatta i gjutjärn där räfflorna är sneda för att man ska få en jämnare stekyta. Plattans avlånga form ger stor stekyta för t.ex. större köttbitar medan grillräfflornas tunna struktur även gör den lämplig för t.ex. delikata fiskar eller grönsaker. De två ergonomiskt integrerade handtagen och den låga kanten gör hanteringen enkel och säker, och grillplattan kan användas både ute på grillen och inne på spisen.
Mått: L. 39 cm / B. 27 cm

Rekommenderat försäljningspris: 1.349,00 kr. 

Kvarnar i Matte Black
De stilrena och effektiva kvarnarna från Le Creuset i Matte Black är gjorda i stark akryl med keramisk kvarn som är ytterst effektiv för finfördelning av salt och pepparkorn samt resistent mot korrosion. Det starka och lätta akrylmaterialet är resistent mot slag och repor och garanterar lång livslängd. Knoppen är tillverkad av rostfritt stål och designad efter knoppen på Le Creusets ikoniska gjutjärnsgrytor. Genom att vrida på knoppen justerar man hur grovt kvarnen ska mala. Mått: 21 cm

Rekommenderat försäljningspris: 429,00 kr per st.

Mer från Le Creuset

Le Creuset

www.lecreuset.se

  • (0) 820 00 85
  • Taastrup Hovedgade 12, 2630 Taastrup, Denmark

Som ett resultat av en starkt förankrad hantverkstradition och ett kontinuerligt fokus på innovation har Le Creuset sedan 1925 varit en erkänd leverantör av köksutrustning i högsta kvalitet. Den runda gjutjärnsgrytan kallad Cocotte (franskt ord för gryta) var den första produkten som tillverkades på fabriken för 90 år sedan. Grytan har löpande förbättrats och är idag världsberömd för sin ikoniska…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.